tisdag 1 december 2009

~ Saffransbiscotti i rå revolution! ~ 

Mandel och saffran. Mesquite och maca. Finns det en bättre kombination? Dessa biscottis smälter i munnen, och i magen. Mums! De är dessutom superlätta att göra. För detta recept behövs dock en torkugn.

3 dl mandel, blötlagda över natten

1-2 msk honung

0,5-1 g saffran, beroende på hur saffranstokig du är

Vaniljpulver

Mesquite

Maca

Mixa mandeln, men låt några mandlar vara hela, eller i större bitar. Blanda med honung, saffran och vaniljpulver till en deg. Gör 2 längder av degen, pudra över mesquite & maca. Torka över natten, skär sedan längderna diagonalt för att få biscottis. Låt dessa torka ytterligare ca 8-10 timmar. 


*Vinterkärlek!*

/Nilla & Mia ¤ Livets Träd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar