fredag 11 december 2009


~¤ Boksläpp & Kärlekspraliner! ¤~

Imorgon 12/12 klockan 12:12, är det boksläpp för reportageboken Frö av Jeanette Thelander!
Det hela kommer att äga rum på mysiga café Verum i Hässleholm.

Ni är alla hjärtligt välkomna till en dag fylld av levande musik, fika, gemenskap, kärlekspraliner från Livets Träd, mingel, försäljning av superfoods och givetvis möjlighet att köpa boken Frö till specialpris och att träffa den förträffliga författarinnan!

Har ni inte möjlighet att komma men är intresserade av att köpa boken, gå in  på vår webshop och få den hem i brevlådan:
www.livetstrad.nu

När du sen köpt din bok och söker den totala upplevelsen, då skulle det nog sitta fint med en kärlekspralin också. Kärlekspraliner är smaskiga chokladexplosioner, med massa underbara superfoods, som är väldigt lätta att slänga ihop där hemma. Vi är övertygade om att kärlekspralinerna kommer att rädda världen!

Maca, mesquite och kakao är superfoodsen som utgör grunden i receptet. Sen kan man välja själv vad man vill ha i. Det som är bra är att pralinerna döljer smaker på de superfoods som har lite bittra smaker. Jag slänger i allt från spirulina till ashwaganda, och de smakar fortfarande som de ljuvaste kakaodrömmar.

4 msk tahini
2 msk honung
1 msk kakao
2 tsk maca
2 tsk mesquite
1 tsk suma
1 tsk purple corn
Hampafrön
Kokosflingor

Rör ihop till en deg. Tillsätt ev. lite vatten eller nötmjölk om det blir väldigt trögt, det kan bero lite på vilken sorts tahini man använder. Forma bollar, kom ihåg att baka in extra kärlek, det är det som gör dom riktigt goda. Rulla pralinerna i kokosflingor och hampafrön.

OBS! Varning för akut lust! Ät helst med din älskade nära till hands..

~ Tro oss, vi vet! ~
/Nilla & Mia ¤ Livets Träd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar