tisdag 11 augusti 2009

RAW FOOD

Råa, ekologiska grönsaker, frukter, bär, nötter, frön, groddar, gräs, färska örter och fermenterad växtföda är den renaste, naturligaste, mest näringsrika basföda vi kan äta!
När vi värmer mat över ca 40 grader börjar essentiella näringsämnen & enzymer i födan att förstöras. Raw levande ekologisk växtföda har därför högre näringsvärden och är mer rik på vitaminer, mineraler, aminosyror & enzymer än processerad och upphettad mat. Enzymer behövs för nästan alla funktioner i kroppen, framförallt för matsmältningen. Som barn tillgodoser kroppen själv alla enzymer vi behöver, men efter tonåren förlorar vi förmågan att skapa dem själva och blir beroende av att vi får enzymer via födan.
En diet med högt enzyminnehåll främjar ungdomlighet & långt liv!

För utbildning i Levande föda och Superfoods, gå in på vår hemsida för att se kommande kurser och föreläsningar:
www.livetstrad.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar